top of page

#Zwanger? Ervaar nu: bevallen met Doula-ondersteuning!


Ooit gehoord van de term 'Doula'? Een doula is een geboortecoach. Een deskundige en ervaren vrouw die JOU ondersteund tijdens de bevalling.

Deze spannende ervaring kan je met vertrouwen ingaan als je weet dat er iemand bij je is die je helpt & ondersteund. Anders dan wat je misschien van je partner verlangt. Dit is misschien ongewoon om zo te zeggen, maar we kunnen niet van de partner verwachten dat hij automatisch weet wat hij moet doen op dit heftige moment in jullie leven. Laat de doula toe in jullie meest intieme moment en ervaar hoe prachtig en uniek de geboorte van jullie kindje kan zijn.

Met vertrouwen de bevalling in, in plaats van angst en onzekerheid! Klinkt dat niet fijn?

Als doula bied ik mij aan om jou te ondersteunen tijdens jouw zwangerschap en bevalling, op een mentale en fysieke manier. Ik kan nog 2 begeleidingen gratis aanbieden (regio Arnhem e.o.), in verband met het voltooien van mijn opleiding.

Wie wil of heeft interesse? Neem contact op! Ervaar nu het verschil...

Bewust bevallen + een doula = een mooi begin voor je kindje en jou, als mama.

#Doula Vivienne, Mamaharten.nl

bottom of page