top of page

Geboorteplan

consult

Ken je opties voor meer regie tijdens de bevalling!

Een 'geboorteplan' maken doe je tijdens je zwangerschap. Meestal rond de 30 weken. Het is een middel om bewust na te denken over wat jullie wensen en behoeften zijn rondom de bevalling en geboorte van jullie kindje.

 

Wat wil je wel en wat liever niet?

Het gaat niet alleen om medische ingrijpen of mogelijke pijnstillingsvoorkeuren, maar juist ook over de sfeer rondom de geboorte. Dit wensenplan helpt jou, je partner en de zorgverlener (verloskundige of gynaecoloog) om jullie wensen in kaart te hebben, voorafgaand en tijdens de bevalling. Een overzicht waarop je geboorteteam kan terugvallen. En daarmee heb je meer regie over jouw bevalling. Je partner en jij zijn meer afgestemd en hij weet waar op gelet kan worden. Met als doel, een mooie geboorte-ervaring. 

Maar wat zet ik in het geboorteplan? En wat zijn mijn keuzes dan? Vaak weet je niet welke mogelijkheden er zijn rondom de bevalling.

 

In 2 uur tijd heb jij alle input om een realistisch geboorteplan te kunnen maken. Een geboorteplan met wensen die bij jullie bevalling passen.

Want kennis = meer regie. Ontdek jouw opties!

Wil je meer weten of direct dit consult inplannen? Neem contact met mij op!

Close up of pregnant couple in knitted c
bottom of page