top of page

Zwangerschaps

begeleiding

Je bent zwanger!

Een nieuw hoofdstuk! Vanaf dat je weet dat je zwanger bent, leef je van week naar week. Je volgt de groei van je kindje. Steeds is er een nieuwe mijlpaal. Er speelt zich zoveel af in je lijf en je hoofd. Je besteed zoveel mogelijk aandacht aan je baby en je zwangerschap.

Begeleiding naar de geboorte toe, tijdens de bevalling, geeft vertrouwen. In jezelf, je lijf en je kindje.

Er is een periode aangebroken waarin er veel gebeurd. Niet alleen in je lijf, je gedachtes en emoties. Maar ook je relatie met je partner, en die met je familie en omgeving. Vooral bij een eerste kindje staat je leven op zijn kop. Er moeten dingen geregeld worden voor de komst van de baby. Maar mama moet vooral bezig zijn met baby-bouwen. Je lichaam gaat je regelmatig terugfluiten, je kunt immers niet alles meer doen zoals voorheen. Misschien verwacht jij meer van jezelf dan je aankan, of verwachten anderen dingen van je die je niet waar kan maken. 

Bij een volgend, nieuw kindje kun je bewust kiezen voor een andere invulling van je begeleiding, zwangerschap en/of bevalling. Misschien zijn er dingen die je nog moet verwerken, of een plek geven.

De zwangerschap is altijd een bijzondere en unieke tijd. 

Vaak heb je behoefte aan uitgebreidere begeleiding, naast het medische traject. 

Ruimte om te praten over wat het zwangerschaps- en geboorteproces allemaal met JOU als mama doet. Altijd laagdrempelig en zonder oordeel.

 

Iedere zwangere vrouw verdient meer aandacht, zorg en persoonlijke begeleiding.

Home cozy portrait of pregnant woman res

Wat bied ik?

Wil je meer weten over de diensten die ik aanbied? Klik op onderstaande diensten voor meer informatie.

Ben je op zoek naar andere begeleiding tijdens de zwangerschap, zoals bijvoorbeeld een consult voor stuitligging (MOXA), consult Lotus-geboorte, traumaverwerking of een kleurrijke print van de placenta? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geboorteplan

consult

Hulp bij het maken van jullie geboorteplan!

Voorbereiding

op de bevalling

consult

Samen voorbereid

de bevalling in!

Hypnobirthing

cursus

1 dag

De meest uitgebreide zwangerschapscursus in 1 dag!

Doula

begeleiding

Breng je eigen zorgprofessional mee tijdens de bevalling!

bottom of page