top of page

Over Mamaharten...


Mamaharten is een initiatief van Vivienne Schenk. Vanuit passie voor het geboorteproces, de transformatie van vrouw naar mama en het moederschap, gedreven. Ik sterk jou in je krachten, je instincten en zijn, zonder te adviseren. Iedere mama, en begeleiding, is uniek.

Het geluk van een kind begint in het hart van mama!

Missie: meer mama's met vertrouwen en een positief gevoel de bevalling in laten gaan. Met als doel: de beste geboorte en start voor het kind en mama (en partner); goede hechting en een mooie geboorteherinnering.

Het verbinden en bekrachtigen van mama's.

- Het bekrachtigen van jouw unieke aanpak en eigen ervaring staat centraal. - Er mag meer aandacht zijn voor de mama tijdens haar zwangerschap, haar bevalling en haar rol als mama. - Je staat er niet alleen voor, je mag hulp vragen. Mama worden en mama zijn is de belangrijkste en zwaarste rol in het leven.

Wil je meer weten over welke ondersteuning of begeleiding ik jou kan bieden of heb je een andere vraag? Je kunt me altijd laagdrempelig een berichtje sturen. Mijn passie is om jou en je kindje(s) te laten stralen.

bottom of page