top of page

Info & prijzen Hypnobirthing

Praktische informatie en prijzen


De groepscursus is een cursus van 2 middagen op zaterdag of zondag. De locatie is yogaschool RocketYoga, Rosendaalsestraat 434a, 6824 CT Arnhem. Gratis parkeergelegenheid is er rondom de locatie. 
Tijdens de groepscursussen zorg ik voor koffie, thee, water, fruit, gezonde snacks en koekjes.
Voor de privécursus kom ik naar jullie toe op een dag die jullie uitkomt.

De meeste stellen volgen de cursus tussen de 30 en 35 weken zwangerschap. Jullie hebben dan nog voldoende tijd om de geleerde technieken eigen te maken en de vertelde informatie is op het moment van de geboorte nog vers genoeg. Wanneer je last hebt van flinke spanningen of angsten, dan adviseer ik om enkele zwangerschapsweken eerder te komen, zodat je de kans hebt om aan deze angsten en zorgen te werken. Je mag altijd bellen om te overleggen wanneer voor jou een goede tijd is om deel te nemen aan de cursus. 


Groepscursus Arnhem @ Rocket Yoga (1 dag):

  • maandag 9 dec 2019 10:30-18:00 uur


Prijzen cursus inclusief materialen:

- Groepscursus (met maximaal 6 stellen) €258

- Privécursus (bij jullie thuis) €369,-


Extra optie:

- Boek ‘Bevallen met Hypnobirthing’ in combinatie met de cursus €15,-. Dit boek van Helianthe Rusken is ook te koop via Bol.com.


Inschrijven:
Wanneer je hebt besloten om deel te nemen aan de hypnobirthingcursus, dan kun je je inschrijven via de groene buttons op deze pagina.  

Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail met informatie en krijg je een inlogcode om online de lesfilmpjes, de hypnosesessie en nog wat extra bestanden te kunnen downloaden. Dit heb je nodig om je voor te bereiden op de cursus.

Meer info en meest gestelde vragen: Mucha Mama Hypnobirthingcursus

bottom of page