top of page

Jouw HYPNOBIRTHING CURSUS

Ontspannen bevallen met een cursus Hypnobirthing

  • Met meer vertrouwen en minder angst de bevalling in

  • In verbinding met elkaar bevallen

  • Bevallen doe je samen; een belangrijke rol voor de partner!

  • dé praktische en orginele Nederlandse cursus Hypnobirthing (1-daagse of 2-dagdelen cursus)

Wil je tijdens je zwangerschap ook graag meer vertrouwen en handvaten krijgen voor je bevalling, en je partner een meer betrokken rol geven? Kom samen met je partner en geniet van de ontspanning en leerzame oefeningen. Bereid je voor op een mooie en positieve ervaring: de geboorte van je kind. 

Deze praktische hypnobirthing cursus zit vol met mentale voorbereidingstechnieken voor een liefdevolle bevalling. Jullie leren hoe je de oefeningen persoonlijk kunt maken en daarom zullen ze helemaal bij jullie passen. Niets moet en jullie kiezen zelf waar jullie je prettig bij voelen. Samen stilstaan bij de geboorte van jullie kindje kan in het dagelijkse leven een uitdaging zijn en deze dag geeft jullie de ruimte om hier volop mee bezig te zijn. De dag draait om jullie en jullie kindje.

Laat je twijfels of zorgen gaan en gebruik de ‘mind-tools’ om je sterk, zeker en positief te voelen. Leer ook hoe je de pijn kan verminderen. Leer meer te ontspannen tijdens deze hypnobirthing cursus welke wordt ondersteund met lesfilmpjes, hypnobirthing-luistersessies en het cursusboek.  Je kan na inschrijving dus gelijk al aan de slag met ontspannen via de hypnobirthing sessies, het Eboek 'Bevallen met Hypnobirthing' lezen of de basis van hypnobirthing tot je nemen via onze korte filmpjes.

 

3 stappen tot een positieve bevalling


 

'Lieve (bijna) mama´s en papa´s uit Arnhem en omstreken!

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap en wat leuk dat jullie op deze website zijn beland. Hypnobirthing is een goede keuze in het proces van zwangerschap en voorbereiding op de geboorte van jullie kindje. Eigenlijk heb je er altijd íets aan, ook in jullie verdere leven als ouders. De cursus brengt verbinding tussen jullie als partners, en bereid jullie samen voor op wat er komen gaat. Geen andere cursus brengt een verbinding op dit niveau. Het leert je een praktische methode van natuurlijke pijnbestrijding. En daarnaast krijg je allerlei bruikbare tips voor de bevalling.

 

In dit geval van mij, een ervaringsdeskundige (al zeg ik het zelf ;). Na de geboortes van mijn kinderen ben ik mijn passie en mijn hart gevolgd door professioneel Doula (=geboortecoach) te worden. Inmiddels heb ik een praktijk (genaamd ‘Mamaharten’), waar ik vrouwen en stellen begeleid tijdens de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap. De methode Hypnobirthing past goed bij mijn aanpak van het vergroten van zelfvertrouwen van de zwangere vrouw vanuit positiviteit en mindfullnes. Omdat ik zowel persoonlijke ervaring àls professionele ervaring kennis heb van Hypnobirthing, en de resultaten, kan ik niet wachten om meer zwangere stellen de methode te leren. Kortom: de beste voorbereiding = Hypnobirthing. Ik gun jullie een heerlijke cursus vol ontspanning en verbinding. Met als allerbelangrijkste doel: een positieve geboorte-ervaring voor jullie 3!'

      1.

Voorbereiding

met digitale cursusmaterialen

       2.

Kom naar de praktische cursus

       3.

Pas de technieken toe tijdens de bevalling

bottom of page